PANTERES

PANTERES

Un curt que gira entorn el cos de la dona i les maneres en què es representa. Panteres sorgeix d’una mirada i del que es pot deduir a través d’ella: una noia en un vestuari, les formes corporals que veu al seu voltant, la manera en què ha decidit donar forma a la seva aparença externa… La poderosa energia visual d’aquesta pel·lícula la va convertir en una de les sorpreses de l’últim Festival de Berlín.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Èrika Sánchez

Èrika Sánchez

(Barcelona, 1983) Guionista, directora i productora. Després d’una dècada treballant com a ajudant de direcció i script, el 2014 dirigeix el seu primer llargmetratge documental, Mai és tan fosc, protagonitzat per Arcadi Oliveres. És cofundadora de la productora Antivaho Cinematográfico.

FILMOGRAFIA

Panteres (curt, 2020), Camino de mayo (migmetratge, 2015), Mai és tan fosc (2014), El espectáculo (curt, 2013)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

LOS LOBOS

Samuel Kishi Leopo

Els nens d'una família immigrada de Mèxic als EUA esperen que la seva mare torni de treballar mentre observen el seu nou i insegur barri des de la finestra i somien poder anar a Disneyland.