PAUL SANCHEZ EST REVENU!

PAUL SANCHEZ EST REVENU!

Paul Sanchez ha tornat. Però, quan i per què va desaparèixer aquest temible assassí? Aquesta i d’altres incògnites se les planteja la gendarme Marion abans d’iniciar una persecució frenètica per capturar aquest presumpte fugitiu, desaparegut de la regió deu anys enrere. Un assolellat poblet del sud de França, un periodista que busca una exclusiva, una boja comissaria de policia… Però, i si res no és el que sembla? La directora i guionista Patricia Mazuy, que fa anys que milita contra l’anquilosament de cert cinema francès amb una filmografia imprevisible, proposa la seva obra més ambiciosa: una sàtira deliciosa a mig camí entre el western, la revisió sui generis del polar francès i la mofa dels programes de successos sòrdids de mitja tarda. Un joc d’identitats hitchcockià on la banda sonora de John Cale ens endinsa en un thriller inquietant i divertit. Escollida per Cahiers du cinéma entre el Top 10 de les millors pel·lícules de 2018.

Millor actriu a Las Palmas
Estrena a Catalunya

Patricia Mazuy

Patricia Mazuy

(França, 1960) Guionista i directora, Mazuy va debutar en el llarg amb Peaux de vaches, pel qual va ser nominada als César com a millor òpera prima i també va ser present a Un Certain Regard de Canes, secció a la qual va tornar el 2000 amb Saint Cyr.

FILMOGRAFIA

Paul Sanchez est revenu ! (2018), Un deporte de chicas (2012), Basse Normandie (2004), Saint Cyr (2000), Des taureaux et des vaches (1992), Peaux de vaches (1988)