PERSONAL SHOPPER

PERSONAL SHOPPER

Nova col·laboració de la superestrella de Hollywood Kristen Stewart amb un dels directors clau del cinema contemporani, Olivier Assayas. Stewart interpreta una personal shopper mentre recorre París amunt i avall carregada de bosses amb la seva moto. Tot i que no li agrada la seva feina i se sent absolutament sola, treballa per anar fent mentre espera que el seu germà bessó, que ha desaparegut, li enviï algun senyal des del més enllà —que arribarà en forma de whatsapp, és clar. Espiritisme, fantasmes i cases embruixades seran el teló de fons de la recerca identitària de la protagonista i una forma de passar el dol per la pèrdua. Una de les pel·lícules més magnètiques de l’any, que va guanyar el premi al millor director a Canes 2016 i que demostra a tots aquells que encara no ho tenien clar que Kristen Stewart és una de les millors actrius joves del cinema actual. Una pel·lícula de gènere amb la marca del seu autor. *Estrena a Catalunya

Festivals i premis
Millor director a Canes

Olivier Assayas

Olivier Assayas

(París, 1955) Després d’estudiar art i literatura, Assayas va guanyar el Festival de Venècia amb Désordre, la seva primera pel·lícula. Des de llavors és un habitual del Festival de Canes i s’ha consagrat com un dels directors francesos més importants de la seva generació.

FILMOGRAFIA

Personal Shopper (2016), Sils Maria (2014), Après mai (2012), Carlos (2010), L'Heure d'été (2008), Boarding Gate (2007), Clean (2004), Demonlover (2002), Les destinées sentimentales (2000), Fin août, début septembre (1998), Irma Vep (1996), L’eau froide (1994), Paris s’éveille (1991), Désordre (1986)