RAROTONGA

RAROTONGA

Després de Rumbo a peor i Rifirrafe, ens arriba la tercera part de la Trilogía del Error, d’Àlex Brendemühl, sens dubte un dels projectes més originals de l’últim cinema català. A Rarotonga uns quants personatges pretenen fugir de tot cap a l’illa del títol, però la seva manera de fer-ho no serà gens convencional. Des del burlesque a la comèdia absurda, aquesta pel·lícula converteix l’acte de fer cinema en un gest de llibertat.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 1

 

Estrena mundial
Amb la presència del director
Opta a: Premi del públic curt UIC

Àlex Brendemühl

Àlex Brendemühl

(Barcelona, 1972) Es va formar a l’Institut del Teatre de Barcelona. Va començar com a guionista coescrivint Yo de Rafa Cortés. Després va escriure i dirigir el curtmetratge Rumbo a peor, seleccionat a la Competició Oficial del Festival de Canes 2009. Rifirrafe va ser el segon i Rarotonga és el tercer i últim curt de la Trilogia del Error.

FILMOGRAFIA

Rarotonga (curt, 2019), Rifirrafe (curt, 2012), Rumbo a peor (curt, 2009)

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.