RESTOS DE COSAS

RESTOS DE COSAS

La memòria també pot ser una cosa física, com exemplifica el que li passa al protagonista d’aquest curtmetratge, que s’enfronta al seu passat a través dels objectes que el fan recordar. En un to líric i encès, Salvador Sunyer i Xavier Bobés componen una narració en forma de poema fílmic pautat per la veu de José Sacristán, una fotografia evocadora i una banda sonora hipnòtica i atmosfèrica.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Xavier Bobés

Xavier Bobés

(Barcelona, 1977) és actor i creador escènic. Fa servir objectes quotidians per a les seves creacions, que manipula per extreure’n poètiques i nous significats. És fundador de la companyia Playground, amb la qual ha realitzat diversos espectacles que han passat per certàmens com Temporada Alta o MIMA (França).

FILMOGRAFIA

Restos de cosas (curt, codirigit, 2019)

Salvador Sunyer

Salvador Sunyer

Graduat en l’ESCAC i especialitzat en documental. El 2012 s’uneix a la productora Nanouk Films com a soci, productor executiu i director. És autor del llargmetratge documental Bugarach, seleccionat en festivals com Hot Docs, Visions du Réel o IDFA i guanyador del FIRESCI a Sant Petersburg. Va codirigir el curtmetratge The Missing Part, guanyador del festival Choreoscope i FEC, juntament amb la companyia de circ Baro d’Evel.

FILMOGRAFIA

Restos de cosas (curt, codirigit, 2019), The Missing Part (curt, codirigit, 2015), Bugarach (2014)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.