SATURDAY FICTION

SATURDAY FICTION

L’estrella del cinema xinès Gong Li es posa en la pell d’una cèlebre actriu que una setmana abans de l’atac japonès a Pearl Harbor viatja a la Xangai ocupada per actuar en una obra de teatre que dirigeix un examant seu. En realitat treballa de forma encoberta per als aliats i aviat descobrirà les intencions dels japonesos. Un melodrama d’espionatge que Lou Ye filma en un blanc i negre imponent.

Només fins el 5 de maig.

 

Millor direcció i millor direcció artística a Gijón.
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Lou Ye

Lou Ye

(Xangai, 1965) El reconeixement internacional va arribar-li amb el seu tercer llargmetratge, Suzhou River, guanyador del Tigre d’Or al Festival de Rotterdam. Des d’aleshores, tots els films del cineasta han viatjat pels grans certàmens internacionals, revisant el present i passat recent dels seu país amb una visió crítica i plena d’intrigues que es couen a foc lent.

FILMOGRAFIA

Saturday Fiction (2019), The Shadow Play (2018), Blind Massage (2014), Mystery (2012), Love and Bruises (2011), Spring Fever (2009), Summer Palace (2006), Purple Butterfly (2003), In Shanghai (curt, 2001), Suzhou River (2000), Weekend Lover (1996), Don’t Be Young (1994)

ROUBAIX, UNE LUMIÈRE

Arnaud Desplechin

El celebrat director francès filma a la seva ciutat natal un noir fidel al gènere i a la vegada subversiu amb els seus referents, entre els quals hi ha Falso culpable, de Hitchcock.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.