SOMOS MARI PEPA

SOMOS MARI PEPA

Mari Pepa és un grup de punk-rock format per adolescents que es passen tot un estiu assajant per poder apuntar-se a una guerra de bandes. Alex, líder del grup i epicentre narratiu del film, encara no sap que aquest estiu canviarà per sempre la seva vida. Inserint petites pinzellades d’humor en el guió, la càmera de Kishi Leopo explora les tribulacions i els plaers que afloren en l’adolescència i desperta en l’espectador un sentiment de tendresa i una sensació irremeiable de nostàlgia. Com en els films d’Isaki Lacuesta o Naomi Kawase, la ficció i el documental es fonen i acaben creant una cosa nova i bella que s’aferra a la memòria.

* Estrena a Espanya

Premi_Critica_web

 

Samuel Kishi Leopo

Samuel Kishi Leopo

(Mèxic, 1984) És llicenciat en Arts Audiovisuals i fundador de la productora Cebolla Films. Va debutar amb el celebrat llargmetratge Somos Mari Pepa (D’A 2014), que va ser seleccionat a la secció Generation Kplus de Berlín, i que estava basat en el curt Mari Pepa, guardonat amb el Premi Ariel de l’Acadèmia mexicana. Los lobos és el seu segon llarg, guardonat als festivals de Berlín i L’Havana, entre altres.

FILMOGRAFIA

Los lobos (2019), Somos Mari Pepa (2013, D'A 2014), Mari Pepa (curt, 2011), Acerca del drama de los calcetines (curt, 2010), Luces negras (curt, 2009)