STOP THE POUNDING HEART

STOP THE POUNDING HEART

Stop the Pounding Heart és un documental amb elements de ficció, amb actors no professionals que s’interpreten a si mateixos, amb una càmera que s’enganxa als personatges i al paisatge d’una Texas rural, de gran bellesa però al mateix temps claustrofòbica. La vida dels seus habitants gira entorn d’unes profundes conviccions religioses, la cultura de les granges i la pràctica del tir i el rodeo. Entre ells hi ha la Sara, una adolescent que coneix un dels cowboys del poble i viu un conflicte intern derivat de l’atracció que sent per ell i els preceptes conservadors amb els quals ha estat educada. El film s’ha presentat a Canes i Toronto i ha estat premiada al Dox de Copenhaguen i al Filmmaker de Milà.

* Estrena a Espanya

Premi_Critica_web

 

Roberto Minervini

Roberto Minervini

(Itàlia, 1970) Es va donar a conèixer internacionalment amb Stop the Pounding Heart (D’A 2014). The Other Side (D’A 2016) es va estrenar a la secció Un Certain Regard de Canes. La seva obsessió per retratar marginats i desnonats l’ha convertit en un cineasta polèmic però també indispensable en el panorama actual del cinema.

FILMOGRAFIA

What you Gonna Do When the World’s on Fire? (2018), The Other Side (2015), Stop the Pounding Heart (2013, D’A 2014), Low Tide (2012), The Passage (2011)