SUC DE SÍNDRIA

SUC DE SÍNDRIA

La Bàrbara (Elena Martín) va patir un episodi traumàtic que ha afectat la seva sexualitat i que ara intenta superar amb la seva parella durant uns dies de descans que tots dos passen al camp. A partir d’aquest esquema senzill, la debutant Irene Moray filma cossos i paisatges amb una simplicitat preciosa. I aconsegueix construir una història emotiva sobre la feminitat i la lluita per ser feliç. Va participar a l’últim Festival de Berlín.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 1

Biznaga de Plata a la millor actriu - Secció curtmetratges a Màlaga | Curt candidat als Premis de Cinema Europeu per la Berlinale
Estrena a Catalunya
Amb la presència d'Elena Martín
Opta a: Premi del públic curt UIC

Irene Moray

Irene Moray

(Barcelona, 1992) És fotògrafa i cineasta. El 2012 es va traslladar a Berlín i durant tres anys va formar part del col·lectiu de performances the – – family. Allà va dirigir el seu primer curt de ficció Bad Lesbian. Després de quatre anys a Alemanya ha decidit tornar a la seva terra natal on ha rodat Suc de Síndria, estrenat a Berlinale Shorts.

FILMOGRAFIA

Suc de síndria (curt, 2019), Bad Lesbian (curt, 2018)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.