TE BUSCO EN TODOS

TE BUSCO EN TODOS

La Merche rep a casa seva el jove Gunther, un alemany en viatge d’estudis, mentre el seu fill resideix a l’estranger. Un retrat sensible i solidari d’una dona en plena crisi de la mitjana edat, que barreja l’humor amb una calculada distància. Filmada amb elegància i claredat, a mig camí entre el drama i la comèdia, la pel·lícula també es beneficia de la commovedora interpretació de Míriam Iscla.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 4

 

Estrena a Catalunya
Amb la presència de la directora
Opta a: Premi del públic curt UIC

Celia Giraldo

Celia Giraldo

(Cornellà de Llobregat, 1995) Ha estudiat Direcció Cinematogràfica a l’ESCAC. El 2018 es va graduar amb el curtmetratge Te busco en todos. És una dels onze codirectors de La filla d’algú, el recent projecte tutelat per l’ESCAC estrenat a Málaga.

FILMOGRAFIA

Te busco en todos (curt, 2019), La filla d'algú (obra col·lectiva, 2019)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.