TE PROMETO ANARQUÍA

TE PROMETO ANARQUÍA

Ningú no li podrà retreure al guatemalenc Julio Hernández Cordón que hagi volgut mentir-nos amb la seva nova pel·lícula. Ens prometia anarquia i anarquia ens ofereix. Tot un esclat de llibertat formal i narrativa que beu del millor de l’últim cinema mexicà —amb Güeros com a probable referent espiritual— i ens narra la història de Miguel i Johnny, dos amics —i amants— que trafiquen amb sang fins que cometen un error i entenen que en el món real quan perds ho pagues ben car. Lliure, explosiva i radical, Te prometo anarquia és una cinta tan estimulant com una injecció de glòbuls vermells directa a la vena. Estrena a Catalunya

* Festivals i premis
Menció especial a Sant Sebastià / FIPRESCI a Rio de Janeiro / Millor llarg mexicà i menció del jurat a Morelia

 

Julio Hernández Cordón

Julio Hernández Cordón

(EUA, 1975) Criat entre Mèxic, Guatemala i Costa Rica, Hernández Cordón va guanyar la secció Horizontes Latinos del Festival de Sant Sebastià del 2008 amb el seu debut, Gasolina. Cómprame un revólver és la segona pel·lícula que presenta  al D’A, després de Te prometo Anarquía (D’A 2016).

FILMOGRAFIA

Cómprame un revólver (2018), Atrás hay relámpagos (2017), Te prometo anarquía (2015, D’A 2016), Hasta el sol tiene manchas (2012), Polvo (2012), Las marimbas del infierno (2010), Gasolina (2008)