THE MOUNTAIN

THE MOUNTAIN

Tye Sheridan i Jeff Goldblum són els protagonistes d’aquesta pel·lícula inspirada en la figura real del doctor Walter Freeman, gran defensor de la lobotomia a la Nord-amèrica dels cinquanta. El film de Rick Alverson, director d’obres tan radicals com The Comedy (2011) o Entertainment (2015), reflexiona sobre la manipulació i la passivitat buscada de la societat de forma brutal i devastadora. Un film proper a The Master i Pozos de ambición, de Paul Thomas Anderson.

Opta a: Premi del públic

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Ambientada a la Costa Blava francesa, un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

HAPPY NEW YEAR, COLIN BURSTEAD

Ben Wheatley

Cineasta virtuós i referencial, Ben Wheatley retorna als seus orígens amb aquesta tragicomèdia negra protagonitzada per un home que veu com perilla la seva posició com a líder d’una família.

UN HOMBRE FIEL

Louis Garrel

Actor clau del darrer cinema francès, segon film com a director de Louis Garrel, que protatonitza una comèdia romàntica i lluminosa que va guanyar el premi al millor guió a Sant Sebastià.