THE TOWER

THE TOWER

Un camp de refugiats palestins al Líban és l’escenari d’un dels èxits de la passada edició del Festival d’animació d’Annecy. La protagonista és una nena d’onze anys que ha viscut tota la vida al camp. A través d’ella, i de la relació amb el seu besavi, la pel·lícula ofereix una radiografia de la història recent del poble palestí. Tot, a través d’una animació minuciosa que combina l’stop-motion i el 2D tradicional.

Invitacions a partir del 16 d’abril al Movistar Centre (Pça. Catalunya) i les botigues Movistar dels carrers Villarroel 172 i Comte Borrell 59. (Màxim dues invitacions per persona. Obsequi d’una bossa del D’A fins a final d’existències)

 

Mats Grorud

Mats Grorud

(Noruega,1976) Llicenciat en Animació per la Universitat de Volda (Noruega) i la Universitat de la Comunicació de Pequín. Ha col·laborat amb altres animadors noruecs (Kaja Wright Polmar, Pjotr Sapegin…) i va fundar Nubbsjangs Productions, la seva pròpia productora d’animació.

FILMOGRAFIA

The Tower (2018), Santa Klaus (curt, 2010, ) Min Bestemor Beijing (curt, 2008)

<3

María Antón Cabot

Premi a la millor pel·lícula de la secció Revoluciones Permanentes del Festival de Sevilla, una pel·lícula sobre l'amor i el sexe adolescents en aquests temps incerts.

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.