TIEMPO COMPARTIDO

TIEMPO COMPARTIDO

El Pedro arriba amb la seva dona i el seu fill a un complex turístic disposat a passar uns dies de relax, però ja des de la primera nit les coses s’esguerren. Hi ha hagut una confusió i ha de compartir l’habitació amb una altra família. L’Andrés i la seva dona fa anys que treballen pel complex i fa temps van patir una gran desgràcia. L’Andrés nota que la seva dona està molt canviada i ho atribueix al canvi en la direcció en l’empresa, adquirida per una multinacional nord-americana. Tot va adquirint tons kafkians a mesura que el Pedro i l’Andrés van destapant que rere la imatge de paradís que ven el complex, s’amaga un entramat turbulent. El segon llargmetratge del mexicà Sebastián Hofmann és una sàtira cruel i estranyament divertida que mossega amb ironia i lucidesa les estructures del sistema capitalista i el colonialisme cultural nord-americà.

Estrena a Espanya

Sebastián Hoffman

Sebastián Hoffman

(Mèxic, 1980) Director, muntador i fotògraf mexicà. El seu debut en el llarg, Halley —estrenat a Sundance—, va ser seleccionat a més de setanta festivals i va guanyar quinze premis internacionals. L’any 2011 va fundar la productora Piano juntament amb el productor Julio Chavezmontes. Tiempo Compartido és el seu segon llargmetratge. 

FILMOGRAFIA

Tiempo compartido (2018), Halley (2012), The Making of Pangaea by Bosco Sodi (curt, 2012), También las calles (curt, 2011), Ismael (curt, 2011, Los micro burgueses (curt, 2010), Jaime Tapones (curt, 2010)