TRES QUARTERES

TRES QUARTERES

Què té a veure l’agricultura amb el cinema? I en què es poden assemblar dues dones que es dediquen a plantar i recollir, i un home que intenta caçar sons per a una pel·lícula? Carlos Balbuena −de qui ja vam veure els dos primers llargs al D’A− recorre ara a un format aparentment menor per regalar-nos una obra major, un prodigi d’observació i sensibilitat, una pel·lícula sobre el temps, un elogi de la calma.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 5

 

Estrena mundial
Opta a: Premi del públic curt UIC

Carlos Balbuena

Carlos Balbuena

Nascut a la província de León i instal·lat a Barcelona, Carlos Balbuena es va graduar a l’ESCAC. Treballa com a muntador i ha exercit com a crític i escriptor per a diversos mitjans i publicacions. És el tercer cop que participa en el D’A.

FILMOGRAFIA

Tres quarteres (curt, 2018), Elefantes (2017, D’A 2018), Cenizas (2013, D’A 2014), Un poco de sal para la lubina (curt, 2005), Detalles sórdidos (curt, 2007)

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.