UN CHICO CUALQUIERA ROSARIO SOLO HAY UNA

UN CHICO CUALQUIERA ROSARIO SOLO HAY UNA

Obsessionat amb una actriu en decadència, un jove fan decideix abordar-la. No, no es tracta d’una pel·lícula de suspens, ni de terror, ni res semblant. El que segueix a partir d’aquí és una conversa a dues bandes, tan divertida com ambigua, que desembocarà en un final inesperat. El debut en la direcció d’Àlex Monner compta amb una interpretació desbordant d’una Loles León que sembla sortida directament d’un film d’Almodóvar.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 3

 

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Àlex Monner

Àlex Monner

(Barcelona, 1995) Més conegut per la seva faceta d’actor, Monner va estudiar direcció de cinema a la New York Film Academy. El 2013 va guanyar el Gaudí a millor actor protagonista per Els nens salvatges, el mateix paper pel qual també va estar nominat als Goya. Va protagonitzar La propera pell (D’A 2016).

FILMOGRAFIA

Un chico cualquiera Rosario solo hay una (curt, 2018)

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.