UN HOMBRE FIEL

UN HOMBRE FIEL

Louis Garrel s’acaba d’emancipar, del seu llegendari pare i del seu bon amic Christophe Honoré, amb aquesta segona pel·lícula com a realitzador, després de debutar en el llarg amb la notable Les deux amis (D’A 2016). Una comèdia elegant, amb ressons de Truffaut i de Marivaux, on el més encisador dels actors francesos torna a ser el vèrtex d’un triangle amorós, que completen Laetitia Casta — la seva dona a la vida real— i la instagramer Lily Rose-Depp. Tot comença quan la primera li confessa que està embarassada, però d’un altre home. Mitjançant la més bella de les el·lipsis, no trigaran a estar cara a cara, uns quants anys després, tornant a posar a prova els seus sentiments. La crítica ha estat unànime amb aquesta pel·lícula atemporal que compta amb un guió perfectament equilibrat, entre la frescor romàntica del propi Garrel i la veterania de Jean-Claude Carrière, col·laborador de Buñuel, Malle, Forman i tants d’altres.

Premi del Jurat al millor guió a Sant Sebastià
Estrena a Catalunya
Amb la presència del director

Louis Garrel

Louis Garrel

(França, 1983) Va estudiar al Conservatori Nacional Superior d’Art Dramàtic. Ha estat actor sota la direcció de Bernardo Bertolucci, François Ozon, Jacques Doillon, Philippe Garrel (Los amantes regulares, Lleó de plata a la Mostra de Venècia 2005 i César a l’actor revelació) o Christophe Honoré. El seu primer llargmetratge com a director Les deux amis es va presentar a la Setmana de la Crítica de Canes i al D’A 2016.

FILMOGRAFIA

Un hombre fiel (2018), Les deux amis (2015, D’A 2016), La règle de trois (curt, 2011), Petit tailleur (curt, 2010), Mes copains (curt, 2008)