UN HOMBRE FIEL

UN HOMBRE FIEL

Després de Les deux amis (D’A 2016), Louis Garrel signa una nova comèdia amorosa narrada amb aquella complexa lleugeresa que caracteritza moltes de les obres del seu pare. Un hombre fiel (premi al millor guió a Sant Sebastià) subverteix les formes del vodevil romàntic de tota la vida a través d’un triangle amorós on les que dominen són les dones. Protagonitzada pel mateix Garrel juntament amb Laetitia Casta i Lily-Rose Depp.

Louis Garrel

Louis Garrel

(França, 1983). És el protagonista d’algunes pel·lícules fonamentals del cinema francès recent, moltes d’elles dirigides pel seu pare Philippe —de Les Amants réguliers (2005) a La jalousie (D’A 2014)—, que l’han convertit en un particularíssim antiheroi romàntic.

FILMOGRAFIA

Les deux amis (2015), La règle de trois (2011, curt), Petit tailleur (2010, curt), Mes copains (2008, curt)

ASAKO I & II

Ryûsuke Hamaguchi

El guanyador del premi del públic al D’A 2016 va passar per la secció oficial de Canes amb aquesta història d’amor juvenil que es va tornant cada cop més fosca i pertorbadora.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Ambientada a la Costa Blava francesa, un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

HAPPY NEW YEAR, COLIN BURSTEAD

Ben Wheatley

Cineasta virtuós i referencial, Ben Wheatley retorna als seus orígens amb aquesta tragicomèdia negra protagonitzada per un home que veu com perilla la seva posició com a líder d’una família.