UN IMPULSO COLECTIVO – CURTS 1

UN IMPULSO COLECTIVO – CURTS 1

ADALAMADRINA

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

CENDRA

A través dels espais i els cossos, d'una posada en escena rigorosa i evocadora, el director ens parla també del poder que té el cinema de convocar espectres silenciosos.

CORRE BRILLA LUZ LUZ

Curtmetratge d’un dels grans talents del nou cinema espanyol. Paisatges en la foscor, accions estranyes i inconnexes, un panorama apocalíptic.

GRBAVICA

Adaptació d'un conte de Franz Kafka en la línia del cinema de Béla Tarr, aquest curt es remunta a la guerra de l’Exiugoslàvia per construir un relat polièdric rodat en un blanc i negre fascinant.

LA MALA FE

Un conte moral ambigu, una història d'aprenentatge i iniciació que mai oblida les zones més fosques de la infantesa, aquelles que ens poden marcar per sempre.

LA MUGRE

Un sol pla-seqüencia de vint minuts ens porta de la bullícia a la inquietud per explicar una història d'indiferència i incomunicació.

RAROTONGA

Tercera part de la Trilogía del Error, d'Àlex Brendemühl, sens dubte un dels projectes més originals de l'últim cinema català, des del burlesque a la comèdia absurda.

SUC DE SÍNDRIA

La debutant Irene Moray filma cossos i paisatges amb una simplicitat preciosa. I aconsegueix construir una història emotiva sobre la feminitat i la lluita per ser feliç. Protagonitzada per Elena Martín (Júlia ist).

Amb la presència de directors i directores