UN IMPULSO COLECTIVO – CURTS 4

UN IMPULSO COLECTIVO – CURTS 4

LA CASA DE JULIO IGLESIAS

El nou curt de Natalia Marín parteix de l'arquitectura per fer visibles alguns dels trets del gran simulacre contemporani.

LA COSA VUESTRA

Només María Cañas podia passar de fer broma sobre els costums espanyols a parlar de La Manada i la violència masclista, i amb un muntatge molt heterogeni.

UN PASEO POR NEW YORK HARBOR

Una peça minimalista sobre el port de Nova York vist des de diferents mirades amateurs. El cinema com a testimoni de les nostres vides.

TE BUSCO EN TODOS

Un retrat sensible i solidari d'una dona en plena crisi de la mitjana edat, que barreja l'humor amb una calculada distància.

Amb la presència de directors i directores

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

AFTER-WORK

Manuel Palma

El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.