UN PASEO POR NEW YORK HARBOR

UN PASEO POR NEW YORK HARBOR

L’última pel·lícula de Carolina Astudillo −la prestigiosa autora d’El gran vuelo i Ainhoa: yo no soy esa (D’A 2018)− és una peça minimalista sobre el port de Nova York vist des de diferents mirades amateurs. Però som al 1967, i el que sembla un diumenge qualsevol es veu travessat pels testimonis inquietants de l’agitació política… El cinema com a testimoni de les nostres vides i de tot allò que, inevitablement, les condiciona.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 4

 

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Carolina Astudillo

Carolina Astudillo

(Santiago de Xile, 1975) Diplomada en Estudis de Cinema per la Universitat Catòlica de Xile i Màster en Documental Creatiu per la UAB. Ha desenvolupat el seu treball a partir de la investigació històrica, la creació documental i l’escriptura, amb les dones i la memòria històrica com a punt de referència.

FILMOGRAFIA

Un paseo por New York Harbor (curt, 2019), Ainhoa: Yo no soy esa (2018, D’A 2018), El Gran Vuelo (2014), El deseo de la civilización (curt, 2014), Lo Indecible (curt, 2012), De monstruos y faldas (curt, 2008)

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

COLD LANDS

Iratxe Fresneda

Un viaje melancólico, en un ensayo fílmico que atraviesa fotogramas y paisajes con la intención de que la mirada no se pierda en el olvido.