UNA PELÍCULA HECHA DE

UNA PELÍCULA HECHA DE

Passejant per la ciutat de Vigo, un cineasta espanyol pensa en punts de partida per a una possible pel·lícula que dos cineastes argentins han de convertir en imatges. El fil conductor és una cançó de The Kinks, “There’s too Much on my Mind”, i això diu molt del resultat: un munt d’idees que és impossible convertir en una pel·lícula convencional, però que… bé, es fa el que es pot. Un curt sobre les dificultats de fer un curt que ens arriba directe del Festival de Mar del Plata.

Estrena a Espanya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Malena Solarz, Nicolás Zukerfeld

Malena Solarz, Nicolás Zukerfeld

Malena Solarz (Buenos Aires, 1982) i Nicolás Zukerfeld (Buenos Aires, 1982) són llicenciats a la Universitat del Cine de Buenos Aires. Junts van coescriure i codirigir part del documental A propósito de Buenos Aires, present al BAFICI 2006, i van realitzar el film El invierno llega después del otoño, seleccionat a l’edició de 2016 del certamen argentí. Tots dos formen part de l’equip de la publicació Revista de Cine.

FILMOGRAFIA

Una película hecha de (curt, 2019), El invierno llega después del otoño (2016), A propósito de Buenos Aires (col·lectiu, 2006)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.