UNA VEZ MÁS

UNA VEZ MÁS

Una noia que fa cinc anys que viu a Londres per buscar-se la vida torna a casa, a Sevilla, per assistir al funeral de la seva àvia. Allà es retroba amb el seu antic nòvio i s’enfronta a una crisi existencial: es queda o se’n torna a Anglaterra? Propera a la trilogia Antes de…, de Richard Linklater, Una vez más és un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Guillermo Rojas

Guillermo Rojas

(Còrdova, 1981) Director, guionista i productor amb més de quinze anys al capdavant de Summer Films. Les seves produccions, entre les quals hi ha El Rayo o Mujeres, de Coque Malla, han estat seleccionades a festivals com els de Sant Sebastià, Rotterdam o Sevilla. L’any 2018 va ser escollit com un dels Berlinale Talents. Una vez más és la seva òpera prima.

FILMOGRAFIA

Una vez más (2019), La patrulla perdida (curt, 2009), PieNegro (curt, 2006)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.

UN BLANCO, BLANCO DÍA

Hlynur Pálmason

Thriller amb aires existencials, guardonat a Canes, Torí i Rotterdam, entre d'altres, sobre un policia retirat que s'acaba de quedar vidu i comença a sospitar que la seva dona li era infidel.