VIDEO BLUES

VIDEO BLUES

Muntadora de Carlos Vermut o José Luis Cuerda, entre d’altres, Emma Tusell s’embarca amb Video Blues en un viatge a la seva infància i, al mateix temps, als mecanismes de la memòria. El punt de partida són unes cintes de vídeo antigues on s’oculta un univers que potser no és com ella recordava. Aconseguirà retrobar-lo? I si és així, amb què es toparà? Una pel·lícula de misteri que també és un exorcisme.

Premi a la millor pel·lícula experimental al Festival Ann Arbor
Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Emma Tusell

Emma Tusell

(Madrid, 1980) Ha treballat durant quinze anys com a muntadora en films com Tiempo después, de José Luis Cuerda, o Magical Girl, de Carlos Vermut. Va estrenar-se com a directora el 2006 amb el llargmetratge La habitación de Elías, en el qual ja explorava les fronteres de la ficció i el documental, i el seu passat familiar.

FILMOGRAFIA

Video Blues (2019), La habitación de Elías (2006)

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

AZNAVOUR BY CHARLES (LE REGARD DE CHARLES)

Marc Di Domenico

Una mena de vídeo-diari personal de Charles Aznavour, gravat per ell mateix, que el cineasta Marco di Domenico ha transformat en un film introspectiu i avantguardista.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.