VIOLETA + GUILLERMO

VIOLETA + GUILLERMO

En cinc minuts intensíssims, aquesta peça barreja el llenguatge del videoclip, la pel·lícula casolana i els missatges de text per explicar una història d’amor. I ho fa evocant-la des d’un present malenconiós, alhora que convocant un passat que només deixa entreveure. Com si volgués inventar un nou romanticisme per al nostre temps, el nou treball d’Oscar Vincentelli ens atrapa des del primer moment i no deixa de sorprendre’ns. Va participar al Festival de Locarno.

Sessió Un Impulso Colectivo – Curts 5

 

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Óscar Vincentelli

Óscar Vincentelli

(Puerto Ordaz, 1989) Es va diplomar en Documental a l’ECAM el 2016 i va cursar el Màster en Professions Artístiques a l’Escuela SUR el 2017. El 2018 va inaugurar l’exposició de videoinstal·lació “El Gran Río” a Madrid. Violeta + Guillermo es va estrenar a Locarno.

FILMOGRAFIA

Violeta + Guillermo (curt, 2018), Lenda Negra (curt, 2016), O tremor (curt, 2015)

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

AFTER-WORK

Manuel Palma

El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.