VIOLETA NO COGE EL ASCENSOR

VIOLETA NO COGE EL ASCENSOR

Podria ser una mirada femenina a l’univers d’Eric Rohmer o de Jonás Trueba, de Hong Sang-soo o de Richard Linklater. Però sobretot és el primer llarg de Mamen Díaz, que juntament amb la guionista i actriu Violeta Rodríguez ha creat una comèdia minimalista, divertida i lleugera que durant un estiu segueix les passes d’una jove becària en una petita editorial, enfrontada als dubtes que provoquen l’amor i el desig en l’era del WhatsApp.

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic

Mamen Díaz

Mamen Díaz

(Almeria, 1983) És graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid. La seva trajectòria cinematogràfica és eclèctica. Ha treballat fent tasques de producció a pel·lícules com Vivir es facil con los ojos cerrados i de muntatge de sèries com El ministerio del tiempo o El embarcadero. Violeta no coge el ascensor és el seu primer film com a directora.

FILMOGRAFIA

Violeta no coge el ascensor (2019)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.