WHAT YOU GONNA DO WHEN THE WORLD’S ON FIRE?

WHAT YOU GONNA DO WHEN THE WORLD’S ON FIRE?

Roberto Minervini ja és un dels cineastes insígnia del D’A. El 2014 vam veure Stop the Pounding Heart; i el 2016, The Other Side. Fidel al seu estil híbrid entre ficció i documental, en aquesta ocasió, Minervini reflexiona sobre el fet racial a la Nord-amèrica contemporània a través d’un relat coral en el si de la comunitat negra al sud dels EUA. El film s’ubica a l’estiu del 2017, durant un auge d’assassinats de joves afroamericans per part de la policia.

Opta a: Premi del públic

Roberto Minervini

Roberto Minervini

(Itàlia, 1970) Es va donar a conèixer internacionalment amb Stop the Pounding Heart. The Other Side va ser present a la secció Un certain Regard de Canes. La seva obsessió per retratar marginats i desnonats l’ha convertit en un cineasta polèmic però també indispensable en el panorama actual del cinema.

FILMOGRAFIA

What you Gonna Do When the World’s on Fire? (2018), The Other Side (2015), Stop the Pounding Heart (2013, D’A 2014), Low Tide (2012), The Passage (2011)

LOS CAMPOS MAGNÉTICOS

Lluís de Sola

Un film misteriós i elusiu, un exercici de posada en escena pura que es transforma de mica en mica en una inquietant història de suspens.

CANTARES DE UNA REVOLUCIÓN

Ramón Lluís Bande

Bande segueix explorant la memòria i la història en treballs totalment imprescindibles, aquí acompanyant de cançons populars de la mà de Nacho Vegas. Emoció reivindicativa en estat pur.

LA CIUDAD OCULTA

Victor Moreno

Poema visual que penetra en els laberints subterranis de la ciutat per donar llum a una experiència estètica apassionant, de la mà d'un director que ja ens va impactar amb "Edificio España".