YO SIEMPRE PUEDO DORMIR PERO HOY NO PUEDO

YO SIEMPRE PUEDO DORMIR PERO HOY NO PUEDO

Diversos personatges quotidians, amics i coneguts dels directors, es dediquen a llegir davant la càmera uns quants textos literaris. Tanmateix, el que al principi sembla que procedeix només de l’art es va plasmant progressivament en la vida, i va teixint un munt de microhistòries, narrativament independents entre si, que formen un mosaic fascinant sobre la solitud, la necessitat de comunicació, el record i la memòria…

Estrena a Catalunya
Opta a: Premi del públic curt UIC

Fernando Vílchez

Fernando Vílchez

(Lima, 1980) és cineasta i programador. Els seus curtmetratges La calma i Solo te puedo mostrar el color es van estrenar a la Berlinale i han passat per festivals com Karlovy Vary o L’Havana. L’any 2015 va fundar el festival Filmadrid, del qual és codirector.

FILMOGRAFIA

Yo siempre puedo dormir pero hoy no puedo (curt, codirigit, 2019), Norah (curt, codirigit, 2019), Su nombre es Fujimori (curt, 2016), Solo te puedo mostrar el color (curt, 2014), La calma (curt, 2011)

Andrea Morán

Andrea Morán

(Figueres, 1988) és llicenciada en Periodisme i Comunicació Audiovisual per la Universitat Carlos III de Madrid. És programadora de Filmadrid i membre del consell de redacció de Caimán, Cuadernos de Cine. És autora del curtmetratge Espina. Historia de un regalo fallido.

FILMOGRAFIA

Yo siempre puedo dormir pero hoy no puedo (curt, codirigit 2019), Norah (curt, codirigit, 2019), Espina. Historia de un regalo fallido (curt, 2013)

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

NOMAD: IN THE FOOTSTEPS OF BRUCE CHATWIN

Werner Herzog

Herzog segueix les passes del seu amic, aventurer i escriptor Bruce Chatwin en un viatge èpic per alguns dels indrets més remots del planeta, de la Patagònia a Austràlia.

HABITACIÓN 212

Christophe Honoré

Enginyosa i sexi comèdia al voltant d'una crisi conjugal per on van desfilant els amants del passat, amb quatre protagonistes en estat de gràcia. Premi a Chiara Mastroianni a Un Certain Regard de Canes 2019.