YOUNG & BEAUTIFUL

YOUNG & BEAUTIFUL

“Em seguiràs estimant quan ja no sigui jove i bonica?”, cantava Lana del Rey. I Lameiro recull les tres últimes paraules d’aquest vers per construir una pel·lícula demoledora, que s’erigeix en testimoni del desencantament d’aquesta generació de joves que ara és a la trentena. Els quatre protagonistes, tots ells relacionats d’una manera o altra amb la directora, expliquen la seva evolució i s’enfronten a un futur que no se’ls presenta gaire prometedor. I en parlen amb absoluta sinceritat, conscients que el temps passa i les oportunitats s’acaben… El resultat és una commovedora saga generacional, sense moralismes ni subratllats: només instants de debò que, gairebé sense voler-ho, es converteixen en metàfores de la precarietat i la crisi, però també del desig de viure. El muntatge és de Diana Toucedo, guanyadora del Premi de la Crítica al D’A 2018 amb Trinta lumes.

Sessió Teatre CCCB – Meet the Directors by

Premi del públic a Punto de Vista | Premi del Jurat - menció especial - Premi Exhibició Númax al Festival Márgenes | Premi Rizoma al Festival Rizoma | Premi Latexos a Novos Cinemas
Amb la presència de la directora

Marina Lameiro

Marina Lameiro

(Pamplona, 1986) Es va llicenciar en Comunicació Audiovisual per la URJC. El 2012 accedeix al Màster en Documental de Creació de la UPF, on té l’oportunitat de treballar amb Victor Kossakovsky i Marcel Lozinsky. El 2013 es va especialitzar en muntatge a la mateixa universitat. Els anys 2014 i 2015 va ser artista resident a UnionDocs a Nova York.

FILMOGRAFIA

Young & Beautiful (2018), 300 Nassau (curt, 2016), Demonstration (obra col·lectiva, 2013)