YOUR FACE

YOUR FACE

Després de la seva experiència amb la realitat virtual, Tsai Ming-liang emprèn aquest projecte documental amb la necessitat de filmar rostres humans. Després d’escriure un poema que va resultar ser el germen del projecte i que apareix aquí en forma de cançó, el director recorre els carrers de Taipei a la recerca de cares amb una història al darrere. Selecciona unes quantes cares anònimes —tot i que no hi falta la seva musa Lee Kang-sheng— i, en un sol decorat, fa primers plans tancats, gairebé brutals, dels seus rostres, i els entrevista a la recerca d’aquells petits fragments de la vida de cada un d’ells que, partint de l’anècdota, fan reflexionar sobre el pas del temps, les relacions humanes i tots els grans temes de l’existència. Primera pel·lícula del director amb banda sonora, va ser Ryuichi Sakamoto, després d’una trobada casual, qui va posar les poques notes musicals d’una experiència radical i profunda, que ens enfronta a les nostres pròpies pors i frustracions.

Estrena a Espanya

Tsai Ming-Liang

Tsai Ming-Liang

(Malàisia, 1957) Guanyador del Gran Premi del Jurat a Venècia 2013 per Stray Dogs, Ming-liang és membre de l’anomenada “segona onada” del cinema taiwanès i posseïdor d’una carrera d’èxit gràcies a una obra radical i insubornable.

FILMOGRAFIA

Your Face (2018), Sand (2018), Afternoon (2015), Stray Dogs (2013, D’A 2014), Face (2009), What Time is It There? (2001), El sabor de la sandía (2005), Goodbye Dragon Inn (2003), The Hole (1998), Rebels of the Neon God (1992)