Pel·lícules

<3

María Antón Cabot

Premi a la millor pel·lícula de la secció Revoluciones Permanentes del Festival de Sevilla, una pel·lícula sobre l'amor i el sexe adolescents en aquests temps incerts.

17 FOIS CÉCILE CASSARD

Christophe Honoré

Primera pel·lícula de Christophe Honoré, en la qual incorpora tots els seus fetitxes cinèfils, llargament somiats.

ALICE T.

Radu Muntean

Un dels directors més destacats del nou cinema romanès filma aquí un intens drama moral que explora el xoc afectiu entre una mare i la seva filla adoptiva.

AMANDA

Mikhaël Hers

Vincent Lacoste ofereix una de les millors interpretacions de la seva carrera amb aquest drama emotiu sobre el dol i la França colpejada per la violència. Absolutament imprescindible.

ANTHROPOCENE: THE HUMAN EPOCH

Jennifer Baichwal, Nicholas de Pencier i Edward Burtynsky

Documental que segueix la recerca d’un grup de científics que investiga els profunds canvis provocats pel pas de l’ésser humà a la Terra.

ASAKO I & II

Ryûsuke Hamaguchi

El guanyador del premi del públic al D’A 2016 va passar per la secció oficial de Canes amb aquesta història d’amor juvenil que es va tornant cada cop més fosca i pertorbadora.

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LA BELLE PERSONNE

Christophe Honoré

Adaptació sui generis del clàssic de Madame de Lafayette, traslladat a un dels districtes més chic de París i protagonitzat per una icònica Léa Seydoux.

BELMONTE

Federico Veiroj

Una pel·lícula sobre masculinitats en crisi amb un gran duo autoral, dotada amb un humor estranyíssim i al·lucinat, capaç de ser misantrop i alhora humanista.

BÊTES BLONDES

Alexia Walther, Maxime Matray

Un dels títols més sorprenents de l’any, una aventura excèntrica que enriqueix el corrent actual de films queer que qüestiona velles categories i explora nous territoris.

BUTTERFLIES

Tolga Karaçelik

Premi del Jurat a la secció World Cinema del Festival de Sundance. Un drama generacional amb tocs d’humor negre que explora la família en el si de la cultura turca.

LOS CAMPOS MAGNÉTICOS

Lluís de Sola

Un film misteriós i elusiu, un exercici de posada en escena pura que es transforma de mica en mica en una inquietant història de suspens.

CANTARES DE UNA REVOLUCIÓN

Ramón Lluís Bande

Bande segueix explorant la memòria i la història en treballs totalment imprescindibles i emocionants, aquí acompanyant de cançons populars de la mà de Nacho Vegas.

CARELIA, INTERNACIONAL CON MONUMENTO

Andrés Duque

El guanyador del premi Talents al D’A 2016 torna al festival amb una pel·lícula poètica i espiritual ubicada en un assentament a prop de la frontera entre Rússia i Finlàndia.

LA CARGA (TERET)

Ognjen Glavonic

Thriller polític sec i contundent, el cineasta serbi Ognjen Glavonic burxa de nou en les ferides més ocultes de la Guerra dels Balcans.

LA CASA DE VERANO

Valeria Bruni Tedeschi

Un exercici d’autoficció marca de la casa, amb una mirada sardònica a una familia burgesa molt semblant a la de la pròpia directora.

LES CHANSONS D’AMOUR

Christophe Honoré

Un clàssic del nostre temps: la reapropiació del musical a la Demy en un film extraordinari protagonitzat per Louis Garrel.

LA CIUDAD OCULTA

Victor Moreno

Poema visual que penetra en els laberints subterranis de la ciutat per donar llum a una experiència estètica apassionant.

COINCOIN ET LES Z’INHUMAINS

Bruno Dumont

Bruno Dumont signa la segona part de la sèrie referencial protagonitzada pel petit Quinquin, que ja no és tan petit i ara es fa dir Coincoin.

COLD LANDS

Iratxe Fresneda

Un viaje melancólico, en un ensayo fílmico que atraviesa fotogramas y paisajes con la intención de que la mirada no se pierda en el olvido.

CÓMPRAME UN REVÓLVER

Julio Hernández Cordón

De la mà d'un dels directors més singulars del nou cinema mexicà, aquest film subverteix els tòpics de les pel·lícules de narcos a través d’una narració postapocalíptica.

CONTINUER

Joachim Lafosse

Un western minimalista que embarca Virginie Efira (Victoria) en un viatge a través de l'estepa en un intent desesperat per llimar distàncies amb el seu fill.

DANS PARIS

Christophe Honoré

Protagonitzada per Louis Garrel i Romain Duris en el paper de dos germans molt diferents, va suposar la consagració del director francès.

DE CHAQUE INSTANT

Nicolas Philibert

El director de Ser y tener dirigeix aquest documental observacional que segueix un grup d’estudiants d’infermeria que aviat s’hauran d’enfrontar a la malaltia i el patiment humà.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

DEUX FILS

Félix Moati

Un retrat familiar càustic i alhora emotiu interpretat per Vincent Lacoste i Benoîte Poelvoorde en una deliciosa comèdia malenconiosa, entranyablement commovedora.

EL DÍA QUE RESISTÍA

Alessia Chiesa

Alessia Chiesa debuta amb un film fascinant i inquietant sobre l’absència, protagonitzada per tres nanos que esperen el retorn dels seus pares.

DIANE

Kent Jones

Film de ficció que, sota l’aparença de drama indie tradicional, ofereix un dels retrats femenins més emocionants de l’any. Atenció a la interpretació de Mary Kay Place.

ELS DIES QUE VINDRAN

Carlos Marqués-Marcet

La nova obra de Marqués-Marcet trasllada a la ficció el període d’embaràs real de l’actriu Maria Rodríguez Soto amb el seu company David Verdaguer. Una de les pel·lícules catalanes de l’any.

EIGHTH GRADE

Bo Burnham

Bo Burnham té un talent desbordant i en el seu el seu debut com a cineasta, signa una coming of age meravellosa i atípica protagonitzada per Elsie Fisher, nominada als Globus d’Or.

L’ÉPOQUE

Matthieu Bareyre

Impactant documental que plasma l’estat d’ànim de la joventut parisenca després els atemptats a la seu de Charlie Hebdo. Rabiosament contemporani.

ESCAPADA

Sarah Hirtt

La relació entre tres germans comença a esfondrar-se quan es reuneixen per resoldre una herència. Amb la participació de Bruna Cusí, Sergi López o María León.

AN ELEPHANT SITTING STILL

Hu Bo

Una de les revelacions de l’any, de la mà d’un jove director desaparegut prematurament, que retrata la Xina contemporània de manera poc autocomplaent.

LA ESTRELLA ERRANTE

Alberto Gracia

Un documental poc canònic, que segueix un personatge perdut en un món que ja no pot ser el seu. Una aventura lisèrgica i hipnòtica vista al festivals de Rotterdam i Sevilla.

FAMILIA SUMERGIDA

María Alché

Drama allunyat del sentimentalisme gratuït que explica la crisi d’una dona de mitjana edat després de la mort inesperada de la seva germana. Premi Horizontes Latinos a Sant Sebastià.

FOURTEEN

Dan Sallitt

Retrat sincer d’una intensa amistat entre dones ambientada en un Brooklyn gens turístic. Una de les pel·lícules indies de la temporada amb dues protagonistes excepcionals.

FUNNY COW

Adrian Shergold

Una obra sobre una humorista de la dècada dels setanta que comença a fer-se un nom en el masculinitzat circuit d’stand-up del nord d’Anglaterra.

GRASS

Hong Sang-soo

Un dels directors referents del D'A, en poc més d’una hora de metratge, Hong Sang-soo concentra a Grass moltes de les seves constants habituals amb un blanc i negre de to melancòlic.

HAMADA

Eloy Domíguez Serén

Una pel·lícula il·luminadora, en la que el seu director s'integra en un campament de refugiats del Sàhara on fa una crònica política en forma de comèdia juvenil, i viceversa.

HAPPY NEW YEAR, COLIN BURSTEAD

Ben Wheatley

Cineasta virtuós i referencial, Ben Wheatley retorna amb una tragicomèdia negra protagonitzada per un home que veu com perilla la seva posició com a líder d’una família.

THE HARVESTERS

Etienne Kallos

Una coming of age preciosa i, alhora, un retrat agut de la idea de masculinitat en la cultura sud-africana. Un dels debuts més emotius de l’any.

LOS HERMANOS SISTERS

Jacques Audiard

Un western crepuscular i de to humanista amb un repartiment de luxe que inclou Joaquin Phoenix, John C. Reilly, Jake Gyllenhaal i Riz Ahmed.

LAS HIJAS DEL FUEGO

Albertina Carri

Poques vegades la sexualitat femenina s’havia representat com en aquesta pel·lícula absolutament radical d’una de les cineastes insígnia del nou cinema argentí. Premiada al BAFICI i a LesGaiCineMad.

HIS MASTER’S VOICE

György Pálfi

Des d’Hongria ens arriba aquesta atípica cinta de ciència-ficció en què un periodista viatja als Estats Units a la recerca del seu pare, un científic que va desaparèixer mentre treballava en un projecte militar secret.

UN HOMBRE FIEL

Louis Garrel

Actor clau del darrer cinema francès, segon film com a director de Louis Garrel, que protatonitza una comèdia romàntica i lluminosa que va guanyar el premi al millor guió a Sant Sebastià.

HOMME AU BAIN

Christophe Honoré

Una pel·lícula tan pictòrica com experimental que té com a sorprenent protagonista François Sagat, astre vigorèxic del cinema porno gai.

HOTEL BY THE RIVER

Hong Sang-soo

Millor actor a Locarno, i millor pel·lícula, guió i actor a Gijón, una de les millors pel·lícules de Hong Sang-soo, una mena de conte moral sobre la vida i la mort, a través de dues històries convergents.

L’ÎLE AU TRÉSOR

Guillaume Brac

Documental excepcional que plasma una visió multicultural de l’actual classe treballadora francesa en el microcosmos d’un parc aquàtic. Una de les deu millors pel·lícules de l’any segons Cahiers du cinéma.

IN FABRIC

Peter Strickland

Una de les marcianades més fascinants de l’any, a mig camí entre el giallo i la pura celebració trash, de la mà d’un dels directors més enigmàtics del cinema britànic.

JESUS

Hiroshi Okuyama

Aquest film protagonitzat per un nen que fa front a un canvi vital important remet al cinema de Yasujiro Ozu o Hirokazu Koreeda,. Emoció garantida.

A LAND IMAGINED

Yeo Siew Hua

La guanyadora del Lleopard d’Or al Festival de Locarno és un thriller social amb tocs noir que combina el fulletó detectivesc amb una atmosfera onírica.

LARGO VIAJE HACIA LA NOCHE

Bi Gan

Després de meravellar-nos amb Kaili Blues, Bi Gan torna a trencar tots els esquemes amb aquesta filigrana protagonitzada per un home que busca la dona que mai va aconseguir oblidar. Sessió especial en 3D.

LETTERS TO PAUL MORRISSEY

Armand Rovira

El director Paul Morrissey és el destinatari d'una sèrie de cartes que diversos personatges li envien per a fer-lo còmplice inesperat de les seves desventures.

LOVE ME NOT

Lluís Miñarro

La nova pel·lícula de Lluís Miñarro és una cinta sobre l’ambigüitat sexual i identitària en què una jove soldat s’obsessiona amb el misteriós presoner que custodia.

LUCIÉRNAGAS

Bani Khoshnoudi

La cineasta s’inspira en un cas real que va llegir al diari per oferir una reflexió sobre la situació globalitzada dels exiliats des d’una òptica LGTBI poc habitual.

MÉTAMORPHOSES

Christophe Honoré

Honoré trasllada Les metamorfosis a la perifèria de Nimes amb actors no professionals, majoritàriament adolescents trets dels carrers.

MI MADRE

Christophe Honoré

Una història sobre l'èxtasi de la perdició, protagonizada per Isabelle Huppert, que fa de mare de Louis Garrel.

THE MOUNTAIN

Rick Alverson

Un dels directors de culte de la comèdia indie made in USA dirigeix Jeff Goldblum i Tye Sheridan en una reflexió sobre la manipulació i la passivitat de la societat.

NINA

Olga Chajdas

Des de Polònia, una òpera prima protagonitzada per una dona que s’enamora de la noia que havia triat amb el seu marit per fer-los de mare subrogada. Totalment fascinant.

LAS NIÑAS BIEN

Alejandra Márquez

Un retrat punyent sobre la decadència social i la dictadura dels rols de gènere, guanyadora a Màlaga del Premi a la millor pel·lícula iberoamericana.

LA NOCHE NOS LLEVA

David González Rudiez

Una ficció seca i rotunda, una de les grans sorpreses del cinema espanyol recent, en què la càmera segueix un jove que sembla passejar sense rumb per la ciutat.

NON MA FILLE, TU N’IRAS PAS DANSER

Christophe Honoré

Christophe Honoré torna a la seva Bretanya natal i situa Chiara Mastroianni en el centre del pla, on abraçar definitivament la seva maduresa com a actriu.

NUESTRO TIEMPO

Carlos Reygadas

El director mexicà signa amb una dissecció íntima i visceral de l’amor romàntic a mode de western modern.

OJOS NEGROS

Marta Lallana, Ivet Castelo (amb la col·laboració d'Iván Alarcón i Sandra García)

Pel·lícula de rostres i paisatges, aquesta òpera prima observa el pas de l'adolescència a l'edat adulta a través dels ulls de la seva protagonista.

PAUL SANCHEZ EST REVENU!

Patricia Mazuy

El Cahiers du cinéma va situar en el seu top ten de l’any aquesta comèdia extravagant i inclassificable, amb tocs de western, protagonitzada per Laurent Lafitte (Elle).

LOS PILARES

Javier Cástor Moreno, Claudia Negro, Lucía Touceda, Raúl Vallejo

Una experiència única, una pel·lícula emocionant que capgira el format de les home movies i va ser una de les sorpreses de l'últim Festival de Sevilla.

LA PORTUGUESA

Rita Azevedo

La directora portuguesa adapta el texto del escritor austríaco Robert Musil en una película hipnótica y feminista, otro retrato poderoso de una mujer a quien el contexto histórico condena al aislamiento.

QUIÉN LO IMPIDE: PRINCIPIANTES

Jonás Trueba

Dos anys després de La Reconquista, retrobem el Pablo i la Candela passejant junts pels carrers de Madrid. Ells són l’origen de Quién lo impide i sempre seran els nostres eterns principiants.

QUIÉN LO IMPIDE: SI VAMOS 28, VOLVEMOS 28

Jonás Trueba

La mirada de Jonás Trueba ens introdueix en l’univers íntim d’aquest grup de joves: des dels viatges en autocar fins a les nits que es converteixen en matins.

QUIÉN LO IMPIDE: SOLO SOMOS

Jonás Trueba

Jonás Trueba busca veus i captura les confessions i inquietuds de nois i noies. El cineasta intervé i pregunta, proposant als joves aquelles escenes que voldrien representar.

QUIÉN LO IMPIDE: TÚ TAMBIÉN LO HAS VIVIDO

Jonás Trueba

Jonás Trueba torna al D’A amb un macroprojecte, dividit en quatre films, una crida a transformar la percepció que tenim sobre la joventut i una forma d’entendre la creació cinematogràfica.

RAY & LIZ

Richard Billingham

Debut en la direcció del prestigiós finalista del premi Turner Richard Billingham amb un film d’autoficció basat en els seus records d’infantesa. Premiada a Locarno i Sevilla.

THE RIVER

Emir Baigazin

Drama moral protagonitzat per cinc germans que viuen en un indret allunyat sota l’estricta vigilància del seu pare, fins que un dia descobreixen de forma accidental el món modern.

RUBEN BRANDT, COLLECTOR

Milorad Krstic

L’animació europea demostra de nou el seu bon estat de salut amb aquesta preciosa cinta hongaresa en què un psicoanalista es transforma en el lladre més buscat del món.

SEASON OF THE DEVIL

Lav Diaz

Increïble pel·lícula musical d’un dels millors directors del món que signa un drama moral basat en fets reals. La cançó principal se us enganxarà com un xiclet.

SOPHIA ANTIPOLIS

Virgil Vernier

El director de Mercuriales traça una radiografia de la França actual a través de diverses realitats confluents en el parc tecnològic del títol.

SUEÑO FLORIANÓPOLIS

Ana Katz

Potent radiografia de classe on una família argentina atípica se’n va de vacances a la ciutat brasilera del títol. Mercedes Morán brilla en el seu paper de dona madura que somia escapar-se de la cotilla familiar.

TARDE PARA MORIR JOVEN

Dominga Sotomayor

La jove directora es va endur als festivals de Locarno i de Gijón el premi a millor direcció amb aquesta coming-of-age coral que s’ubica al Xile de principis dels noranta, després de la caiguda del dictador Pinochet.

TOUCH ME NOT

Adina Pintilie

Guanyadora de l’Os d’Or al Festival de Berlín. Una mirada radical sobre la llibertat sexual, les formes alternatives de plaer i el desig allunyat de l’òptica masculina tradicional.

THE TOWER

Mats Grorud

Un camp de refugiats palestins al Líban és l’escenari d’un dels èxits de la passada edició del Festival d’animació d’Annec amb un treball que combina l’stop-motion i el 2D tradicional.

UN VIOLENT DÉSIR DE BONHEUR

Clément Schneider

Una òpera prima ambientada en plena revolució francesa i fixa l’atenció en un monestir ocupat per les tropes de combat, que es mou al ritme anacrónic de Patti Smith.

VIVIR DEPRISA, AMAR DESPACIO

Christophe Honoré

Protagonista de la retrospectiva del D’A 2019, Honoré s’endinsa en el seu passat per explicar una història d’amor en els inicis de la plaga de la sida protagonitzada per Vicent Lacoste i Pierre Deladonchamps.

WHAT YOU GONNA DO WHEN THE WORLD’S ON FIRE?

Roberto Minervini

Híbrid entre ficció i documental en el qual Minervini reflexiona sobre el fet racial a la Nord-amèrica contemporània a través d’un relat coral en el si de la comunitat negra.

YOUNG & BEAUTIFUL

Marina Lameiro

Una pel·lícula demolidora, testimoni del desencantament de la generació de joves al voltant de la trentena.

YOUR FACE

Tsai Ming-liang

Un dels directors més radicals del cinema asiàtic filma una sèrie de primeríssims primers plans, acompanyats de l’esplèndida música de Sakamoto, per reflexionar sobre els grans temes de l’existència.

EL ZOO

Gemma Blasco

Realitat i ficció es confonen en aquesta pel·lícula sobre la vida i les seves imitacions, sobre les relacions de poder, sobre els espectadors d'aquest enorme show en què s'ha convertit el món.

ADALAMADRINA

Carlota Oms

El primer curtmetratge de Carlota Oms ha aconseguit convertir-se, en molt poc temps, en un clàssic instantani. Va participar al Festival de Sundance.

AFTER-WORK

Manuel Palma

El que comença com un curtmetratge conceptual acaba com una metàfora del nostre temps. I un treball sonor brillant acaba de donar forma a aquesta poderosa al·lucinació cinematogràfica.

LA ALEGRÍA DE VIVIR

Miguel Rojas

Una ficció desbocada, exuberant, que barreja les experiències del director amb referències a unes quantes obres literàries per estructurar una història de misteriosa bellesa.

ANCORA LUCCIOLE

Maria Elorza

Pel·lícula emocionant i il·luminadora que aborda el progrés i la pèrdua, i la possibilitat d'un nou futur, en un estil que barreja el cinema-assaig amb l'experimentació.

BOYFRIEND

David Moragas

Dos homes joves es lliuren i s'enfronten entre si en el joc de l'amor en una estratègia en la qual el cinema i el fet de filmar aquestes mateixes relacions tenen un paper transcendental.

LA CASA DE JULIO IGLESIAS

Natalia Marín

El nou curt de Natalia Marín parteix de l'arquitectura per fer visibles alguns dels trets del gran simulacre contemporani.

CENDRA

Tariq Porter

A través dels espais i els cossos, d'una posada en escena rigorosa i evocadora, el director ens parla també del poder que té el cinema de convocar espectres silenciosos.

UN CHICO CUALQUIERA ROSARIO SOLO HAY UNA

Àlex Monner

El debut en la direcció d'Àlex Monner compta amb una interpretació desbordant d'una Loles León que sembla sortida directament d'un film d'Almodóvar.

CORRE BRILLA LUZ LUZ

Miguel Ángel Blanca, Jordi Díaz Fernández

Curtmetratge d’un dels grans talents del nou cinema espanyol. Paisatges en la foscor, accions estranyes i inconnexes, un panorama apocalíptic.

LA COSA VUESTRA

María Cañas

Només María Cañas podia passar de fer broma sobre els costums espanyols a parlar de La Manada i la violència masclista, i amb un muntatge molt heterogeni.

DE L’AMITIÉ

Pablo García Canga

Un preciós exercici de posada en escena que explica una història d'amor i amistat entre dos homes i una dona.

GRBAVICA

Manel Raga

Adaptació d'un conte de Franz Kafka en la línia del cinema de Béla Tarr, aquest curt es remunta a la guerra de l’Exiugoslàvia per construir un relat polièdric rodat en un blanc i negre fascinant.

IT IS ALL RIGHT HERE

Teresa Sendagorta

Entre el cinema i el videoart, la directora juga amb les repeticions, les veus descontextualitzades i altres estratègies per deixar entreveure una sèrie d'imatges que es reprodueixen constantment a si mateixes.

LOS QUE DESEAN

Elena López Riera

Un concurs avícola serveix a la veu de la directora per elucubrar sobre les seves arrels, la manera com s’hi sent unida i la distància inevitable que la separa d'aquest món.

LA MALA FE

Elena Pauné, Eva Pauné, Marina Pauné

Un conte moral ambigu, una història d'aprenentatge i iniciació que mai oblida les zones més fosques de la infantesa, aquelles que ens poden marcar per sempre.

MILLIONS (AND MILLIONS) OF MEMORIES

Laura Rius Aran amb la col·laboració de Carlos Solano

La primera part és un muntatge de les home movies filmades per una dona aficionada als creuers. La segona part tira del fil de la primera part per endinsar-se en la ficció.

MUDANZA CONTEMPORÁNEA

Teo Guillem

En aquest curt, que podria ser un musical, algú que sembla suspès entre aquests dos mons es mou, es disfressa, interactua amb els objectes que deixa enrere.

LA MUGRE

Pau Bösch, Berta Galvany

Un sol pla-seqüencia de vint minuts ens porta de la bullícia a la inquietud per explicar una història d'indiferència i incomunicació.

ONLY FOOLS RUSH IN

David Moragas

En aquest curt, el cinema es revela com l'instrument perfecte per mostrar la complicitat sentimental i sexual, així com la tristesa del comiat.

UN PASEO POR NEW YORK HARBOR

Carolina Astudillo

Una peça minimalista sobre el port de Nova York vist des de diferents mirades amateurs. El cinema com a testimoni de les nostres vides.

RAROTONGA

Àlex Brendemühl

Tercera part de la Trilogía del Error, d'Àlex Brendemühl, sens dubte un dels projectes més originals de l'últim cinema català, des del burlesque a la comèdia absurda.

SUC DE SÍNDRIA

Irene Moray

La debutant Irene Moray filma cossos i paisatges amb una simplicitat preciosa. I aconsegueix construir una història emotiva sobre la feminitat i la lluita per ser feliç. Protagonitzada per Elena Martín (Júlia ist).

TE BUSCO EN TODOS

Celia Giraldo

Un retrat sensible i solidari d'una dona en plena crisi de la mitjana edat, que barreja l'humor amb una calculada distància.

TOMBENT LES HEURES

Blanca Camell Galí

Una noia apareix en un paisatge urbà amb una maleta. I, mentre busca el noi que es pensava que havia deixat enrere, es perd pels llocs que tots dos van freqüentar.

TRES QUARTERES

Carlos Balbuena

Què té a veure l'agricultura amb el cinema? Un prodigi d'observació i sensibilitat, una pel·lícula sobre el temps, un elogi de la calma.

LA VEDA

Paco Chanivet

Les imatges d'un vídeo domèstic filmades en un creuer es converteixen en una cosa semblant a una pel·lícula de ciència-ficció.

VIOLETA + GUILLERMO

Óscar Vincentelli

En cinc minuts intensíssims, aquesta peça barreja el llenguatge del videoclip, la pel·lícula casolana i els missatges de text per explicar una història d'amor.

UN IMPULSO COLECTIVO – CURTS 3

Diversos directors

Amb Only Fools Rush In, La veda, Million (And Millions) of Memories i Un chico cualquiera Rosario solo hay una.