1 de Febrer de 2019

VOLS SER PROGRAMADOR DE LA SALA JOVE #DA2019?

VOLS SER PROGRAMADOR DE LA SALA JOVE #DA2019?

El D’A Film Festival Barcelona, juntament amb Joves Programadors Moving Cinema, fa una crida oberta per col·laborar en la programació de la Sala Jove del D’A 2019. Si t’interessa el cinema i tens entre 16 i 25 anys, aquesta és una oportunitat única per formar part d’un festival de cinema i viure’l des de dins. Les tasques com a jove programador de la Sala Jove seran: visionar films en sessions de treball de cara a seleccionar sis pel·lícules per al festival, comentar-les en grup i preparar una presentació als espectadors de la Sala Jove.

Si vols formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema de la Sala Jove D’A 2019, només has d’omplir el formulari a peu de plana, incloent un text o un vídeo que expliqui què és el cinema per a tu, què et mou a participar-hi o què esperes de l’experiència. Les sol·licituds s’han d’enviar abans del 13 de febrer.

Un cop rebudes, les sol·licituds seran valorades per un comitè i es formarà un grup d’un màxim de 15 joves programadors. El dia 15 de febrer es comunicarà als candidats si han estat seleccionats.

La Sala Jove D’A és una iniciativa del D’A Film Festival Barcelona desenvolupada en col·laboració amb Moving Cinema, projecte europeu liderat per A Bao A Qu – Cinema en curs.

Moving Cinema té com a principal objectiu crear vincles entre els joves i el cinema, formar espectadors autònoms, actius, sensibles i amb capacitat de gaudir de manifestacions cinematogràfiques diverses. Un dels seus eixos de treball són els grups Joves Programadors vinculats a diversos festivals i filmoteques.

Des de 2014, Moving Cinema rep el suport del programa MEDIA d’Europa Creativa. A Bao A Qu desenvolupa el projecte juntament amb Meno Avilys (Lituània), Centre for the Moving Image (Escòcia), Kijufi (Alemanya) i Otok Institute (Eslovènia).

El D’A Film Festival Barcelona col·labora amb A Bao A Qu amb els seus programes internacionals Cinema en curs (www.cinemaencurs.org) i Moving Cinema (www.movingcinema.eu) des de 2015.

CONVOCATÒRIA TANCADA