1 de febrer de 2019

VOLS SER PROGRAMADOR DE LA SALA JOVE #DA2019?

VOLS SER PROGRAMADOR DE LA SALA JOVE #DA2019?

El D’A Film Festival Barcelona, juntament amb Joves Programadors Moving Cinema, fa una crida oberta per col·laborar en la programació de la Sala Jove del D’A 2019. Si t’interessa el cinema i tens entre 16 i 25 anys, aquesta és una oportunitat única per formar part d’un festival de cinema i viure’l des de dins. Les tasques com a jove programador de la Sala Jove seran: visionar films en sessions de treball de cara a seleccionar sis pel·lícules per al festival, comentar-les en grup i preparar una presentació als espectadors de la Sala Jove.

Si vols formar part del grup de Joves Programadors Moving Cinema de la Sala Jove D’A 2019, només has d’omplir el formulari a peu de plana, incloent un text o un vídeo que expliqui què és el cinema per a tu, què et mou a participar-hi o què esperes de l’experiència. Les sol·licituds s’han d’enviar abans del 13 de febrer.

Un cop rebudes, les sol·licituds seran valorades per un comitè i es formarà un grup d’un màxim de 15 joves programadors. El dia 15 de febrer es comunicarà als candidats si han estat seleccionats.

La Sala Jove D’A és una iniciativa del D’A Film Festival Barcelona, en col·laboració amb A Bao A Qu – Cinema en Curs dins del marc del programa europeu Moving Cinema. La iniciativa Moving Cinema vol acostar el cinema i les pel·lícules d’autor als joves, alhora que els ofereix la possibilitat d’experimentar la feina que es desenvolupa en un festival des de dins.

El programa, que també vol arribar a nous públics, pretén estimular l’interès dels joves en el cinema més enllà de l’entorn acadèmic, així com proporcionar-los eines per analitzar el cinema que arriba a les pantalles comercials i estímuls per descobrir el cinema que no troba vies de distribució comercial.

A més del D’A 2019 i A Bao A Qu, en aquest programa europeu participen institucions d’arreu d’Europa com el Centre for the Moving Image d’Escòcia, el British Film Institute o la Cinémathèque Française, a més d’entitats com la Filmoteca de Catalunya, Meno Avilys (Lituània) i Os Filhos de Lumière (Portugal).

CONVOCATÒRIA TANCADA