26 d'Abril de 2018

RECOMANACIONS DEL DIRECTOR DEL D’A 2018

RECOMANACIONS DEL DIRECTOR DEL D’A 2018

El director del festival, Carlos R. Ríos, us traça un recorregut amb alguns dels títols més singulars i insospitats per orientar-vos entre la multiplicitat de pel·lícules i registres que ofereix aquest edició del D’A Film Festival Barcelona. La seva aposta personal amb 10+1 suggerències!

A CIAMBRA
Una de les revelacions de l’any. Un film produït per Martin Scorsese ambientat en una comunitat gitana a la regió de Calàbria i protagonitzat per un lluminós noi de 14 anys.

BRAGUINO
Una de les pel·lícules més misterioses i hipnòtiques de la temporada que ens porta a una de les zones més perdudes de Sibèria.

CON EL VIENTO
Magnífic debut en la direcció que explora les distancies físiques i emocionals emmarcat en el magnífic espai rural d’un poblet de Burgos.

DIE TOMORROW
Una reflexió sobre la fragilitat de la vida humana sense deixar-se endur pel pessimisme. Una veritable sorpresa del cinema asiàtic recent.

DISOBEDIENCE
La primera pel·lícula nord-americana de Sebastián Lelio (guanyador de l’Oscar per Una mujer fantástica) és un altre retrat desarmant i directe de dones extraordinàries.

FIRST REFORMED
Un dels mestres del cinema nord-americà presenta un dels seus millors treballs des de fa anys, un drama moral sobre el dol amb Ethan Hawke i Amanda Seyfried.

GOOD TIME
Oportunitat única de veure en pantalla gran un dels millors films de l’any. Un clàssic de culte instantani amb Robert Pattinson de protagonista.

HANNAH
La gran Charlotte Rampling broda un d’aquells personatges de món interior complex que tan bé sap retratar. Copa Volpi a la Biennale de Venècia.

HIGH FANTASY
Rodada amb un telèfon mòbil, el segon film d’aquesta directora sud-africana la va convertir en una de les revelacions del TIFF 2017.

LEAN ON PETE
El director de 45 años desmitifica el western en aquest film sobre un adolescent que inicia una odissea vital acompanyat d’un cavall de carreres en hores baixes.

QUIERO LO ETERNO
Una obra poètica, impactant i nihilista que segueix un grup d’adolescents que viu en una realitat pròpia.