Pel·lícules

AMOUR FOU

Jessica Hausner

Film tant lúcid com inclassificable que es basa lliurement en la vida —i mort— del poeta romàntic Heinrich von Kleist i la dona que el va acompanyar en el seu progressiu desassossec i qüestionament vital.

HOTEL

Jessica Hausner

Entre l'estranyesa i el misteri, els paisatges mentals i el folklore alpí, Hotel és un relat inquietant sobre la treballadora d’un hotel que indaga sobre la desaparició de la seva predecessora.

LITTLE JOE

Jessica Hausner

Una científica conrea una planta que genera un estrany benestar... Però això és a causa de la ciència o d'una progressiva deshumanització? Una paràbola social terrorífica i sorprenent.

LOURDES

Jessica Hausner

Una noia malalta recupera la mobilitat en un viatge a Lourdes i això genera escepticisme i enveges. Un film misteriós sobre el misticisme i una crítica sobre l'explotació de la fe protagonitzat per la magnètica Sylvie Testud.

LOVELY RITA

Jessica Hausner

Una exploració punyent sobre la toxicitat de l’integrisme religiós i la incomprensió juvenil rodada en vídeo digital i amb actors no professionals que va suposar el debut en el llargmetratge de Jessica Hausner.

TOAST

Jessica Hausner

Una noia entra a la cuina i es prepara un sandvitx. Aquesta acció aparentment banal es converteix, en mans de Hausner, en una sublimació obsessiva tant absurda com existencial.