Pel·lícules

DE CHAQUE INSTANT

Nicolas Philibert

El director de Ser y tener dirigeix aquest documental observacional que segueix un grup d’estudiants d’infermeria que aviat s’hauran d’enfrontar a la malaltia i el patiment humà.

DESPUÉS TAMBIÉN

Carla Simón

La directora d’Estiu 1993 torna al festival amb aquest curt que pretén crear consciència sobre la sida, però que no abandona la lluminositat d’aquesta autora personalíssima.

EL DÍA QUE RESISTÍA

Alessia Chiesa

Alessia Chiesa debuta amb un film fascinant i inquietant sobre l’absència, protagonitzada per tres nanos que esperen el retorn dels seus pares.

L’ÉPOQUE

Matthieu Bareyre

Impactant documental que plasma l’estat d’ànim de la joventut parisenca després els atemptats a la seu de Charlie Hebdo. Rabiosament contemporani.

QUIÉN LO IMPIDE: PRINCIPIANTES

Jonás Trueba

Dos anys després de La Reconquista, retrobem el Pablo i la Candela passejant junts pels carrers de Madrid. Ells són l’origen de Quién lo impide i sempre seran els nostres eterns principiants.

QUIÉN LO IMPIDE: SI VAMOS 28, VOLVEMOS 28

Jonás Trueba

La mirada de Jonás Trueba ens introdueix en l’univers íntim d’aquest grup de joves: des dels viatges en autocar fins a les nits que es converteixen en matins.

QUIÉN LO IMPIDE: SOLO SOMOS

Jonás Trueba

Jonás Trueba busca veus i captura les confessions i inquietuds de nois i noies. El cineasta intervé i pregunta, proposant als joves aquelles escenes que voldrien representar.

QUIÉN LO IMPIDE: TÚ TAMBIÉN LO HAS VIVIDO

Jonás Trueba

Jonás Trueba torna al D’A amb un macroprojecte, dividit en quatre films, una crida a transformar la percepció que tenim sobre la joventut i una forma d’entendre la creació cinematogràfica.

RUBEN BRANDT, COLLECTOR

Milorad Krstic

L’animació europea demostra de nou el seu bon estat de salut amb aquesta preciosa cinta hongaresa en què un psicoanalista es transforma en el lladre més buscat del món.

UN VIOLENT DÉSIR DE BONHEUR

Clément Schneider

Una òpera prima ambientada en plena revolució francesa i fixa l’atenció en un monestir ocupat per les tropes de combat, que es mou al ritme anacrónic de Patti Smith.