Pel·lícules

A STORMY NIGHT

David Moragas

L'Alan es veu obligat a cedir una habitació del seu pis a l'amic d'una amiga que s'ha quedat a terra per un vol cancel·lat. Un film que s'acosta a la qüestió gai sense traumes ni complexos.

AZNAVOUR BY CHARLES (LE REGARD DE CHARLES)

Marc Di Domenico

Una mena de vídeo-diari personal de Charles Aznavour, gravat per ell mateix, que el cineasta Marco di Domenico ha transformat en un film introspectiu i avantguardista.

UNA VEZ MÁS

Guillermo Rojas

Un retrat generacional sobre la joventut europea actual, perduda i frustrada per la situació de crisi dels darrers anys que remet a la trilogia Antes de... de Linklater.

ANDREY TARKOVSKY. A CINEMA PRAYER

Andrey A. Tarkovsky

Documental que explora la vida i obra de Tarkovski: els seus records, la visió que tenia de l'art, les opinions i reflexions sobre el destí de l'artista i el significat de l'existència humana.

SATANTANGO

Béla Tarr

Versió restaurada de l’obra magna de Béla Tarr, de set hores de durada, a la qual un misteriós personatge que s’havia donat per mort torna al seu poble poc després de la caiguda del comunisme. Una obra de culte imprescindible.

EL CORAZÓN ROJO

Marc Ferrer

El director fetitxe del D'A torna al festival amb la seva darrera pel·lícula, El corazón rojo, amb Louis Garrel com a McGuffin de luxe i l’aparició especial dels Hidrogenesse i Masoniería.

JESUS SHOWS YOU THE WAY TO THE HIGHWAY

Miguel Llansó

Una pel·lícula que juga amb diferents narratives, estètiques i gèneres al voltant d’una mena de ciència-ficció afrofuturista. Un Matrix en àcid.