Pel·lícules

LOS LOBOS

Samuel Kishi Leopo

Els nens d'una família immigrada de Mèxic als EUA esperen que la seva mare torni de treballar mentre observen el seu nou i insegur barri des de la finestra i somien poder anar a Disneyland.

ATLANTIS

Valentyn Vasyanovych

Distopia sobre un exsoldat amb estrès post-traumàtic que s’unirà a una missió per exhumar les víctimes d’una guerra amb Rússia que ha destruït Ucraïna.

LAS BUENAS INTENCIONES

Ana García Blaya

Buenos Aires, anys noranta. Una nena de deu anys viu alternadament amb els seus pares divorciats. Quan la mare li proposi marxar d’Argentina, ella s’hi negarà i posarà en marxa en pla per quedar-se.

GHOST TROPIC

Bas Devos

Periple nocturn amb tocs surrealistes d’una dona immigrant que s’adorm a l’últim trajecte de metro, amb Brussel·les com a microcosmos de la diversitat europea actual.

IVANA THE TERRIBLE

Ivana Mladenović

La directora parteix d’un fet autobiogràfic i de les actuacions de familiars i amics per construir un film sobre la crisi psicològica que va patir durant un estiu a la seva ciutat natal.

MATING

Lina Maria Mannheimer

Fascinant documental d’autoficció mil·lennista, que ofereix una radiografia pròxima i sense tabús sobre l'amor i les relacions modernes.

THIS IS NOT A BURIAL, IT’S A RESURRECTION

Lemohang Jeremiah Mosese

Una de les perles ocultes de la temporada, propera a Bacurau i al cinema de Pedro Costa, que per via de la faula reflexiona sobre el progrés i el capitalisme a Lesotho.

THE TWENTIETH CENTURY

Matthew Rankin

Festival d’humor marcià i surrealista que ha portat a comparar el debut d'aquest director canadenc amb un encreuament entre Guy Maddin, David Lynch i John Waters.