Pel·lícules

<3

María Antón Cabot

Premi a la millor pel·lícula de la secció Revoluciones Permanentes del Festival de Sevilla, una pel·lícula sobre l'amor i el sexe adolescents en aquests temps incerts.

ARI Y YONAY PASAN EL RATO

Yonay Boix, Ariadna Onofri

Vell conegut del D'A, Yonay Boix s'alia amb Ariadna Onofri, per situar-se darrere i davant de la càmera en un plaent exercici d’impudor cinematogràfic.

LOS CAMPOS MAGNÉTICOS

Lluís de Sola

Un film misteriós i elusiu, un exercici de posada en escena pura que es transforma de mica en mica en una inquietant història de suspens.

CANTARES DE UNA REVOLUCIÓN

Ramón Lluís Bande

Bande segueix explorant la memòria i la història en treballs totalment imprescindibles i emocionants, aquí acompanyant de cançons populars de la mà de Nacho Vegas.

LA CIUDAD OCULTA

Victor Moreno

Poema visual que penetra en els laberints subterranis de la ciutat per donar llum a una experiència estètica apassionant.

LA ESTRELLA ERRANTE

Alberto Gracia

Un documental poc canònic, que segueix un personatge perdut en un món que ja no pot ser el seu. Una aventura lisèrgica i hipnòtica vista al festivals de Rotterdam i Sevilla.

HAMADA

Eloy Domíguez Serén

Una pel·lícula il·luminadora, en la que el seu director s'integra en un campament de refugiats del Sàhara on fa una crònica política en forma de comèdia juvenil, i viceversa.

LETTERS TO PAUL MORRISSEY

Armand Rovira

El director Paul Morrissey és el destinatari d'una sèrie de cartes que diversos personatges li envien per a fer-lo còmplice inesperat de les seves desventures.

LA NOCHE NOS LLEVA

David González Rudiez

Una ficció seca i rotunda, una de les grans sorpreses del cinema espanyol recent, en què la càmera segueix un jove que sembla passejar sense rumb per la ciutat.

LOS PILARES

Javier Cástor Moreno, Claudia Negro, Lucía Touceda, Raúl Vallejo

Una experiència única, una pel·lícula emocionant que capgira el format de les home movies i va ser una de les sorpreses de l'últim Festival de Sevilla.

YOUNG & BEAUTIFUL

Marina Lameiro

Una pel·lícula demolidora, testimoni del desencantament de la generació de joves al voltant de la trentena.

EL ZOO

Gemma Blasco

Realitat i ficció es confonen en aquesta pel·lícula sobre la vida i les seves imitacions, sobre les relacions de poder, sobre els espectadors d'aquest enorme show en què s'ha convertit el món.