Seccions

Direccions

Direccions

La secció Direccions del D’A 2017 és el motor de proa del festival, una secció dedicada als cineastes de referència del cinema mundial.

Amb el patrocini de

Pel·lícules

Talents

Talents

Talents és la secció competitiva del festival, amb pel·lícules de directors amb un màxim de tres films en la seva filmografia. Un viatge que ens permet descobrir joies de cineastes novells.

Pel·lícules

Focus Amat Escalante

Focus Amat Escalante

Amat Escalante és un director mexicà nascut a Barcelona i presència fixa en els festivals internacionals des que el seu film de debut, Sangre (2005), es va presentar a la secció Un Certain Regard del Festival de Canes, on va guanyar el premi FIPRESCI. Des d’aquell moment no ha parat de rebre premis a festival de tot el món.

Amb la col·laboració de

Pel·lícules

Transicions

Transicions

Algunes de les millors pel·lícules del moment, amb títols que han despertat la curiositat i interès de la crítica i la cinefília de tot el món.

Pel·lícules

Tribut

Tribut

Sessió de tribut dedicada al difunt Abbas Kiarostami, que inclou un retrat filmat per un dels seus col·laboradors més propers i el curtmetratge pòstum del director. Imprescindible per als seguidors d’una figura clau del cinema.

Pel·lícules

Un impulso colectivo 2017

Un impulso colectivo 2017

Un tast del nou cinema espanyol, amb produccions allunyades dels estàndards de la indústria i directors que produeixen les seves pel·lícules de forma més independent. Secció comissariada per Carlos Losilla.

Pel·lícules